Welcome!

Bine aţi venit!

Blogul accesat reprezintă agora în care îmi împărtăşesc gândurile, trăirile şi sentimentele cu voi toţi. Deşi sunt crud, am început să cresc de la prima postare.

Doresc să ne respectăm în acest spaţiu şi să folosim o vorbire adecvată, fără cuvinte injurioase sau rău-intenţionate.

Pe această tablă de şah numită lume, fiecare îşi are rolul. Împreună, atacându-ne chiar (dar în conformitate cu regulile jocului), ne putem educa reciproc.

Evident, fiecare dintre noi gândim în alb şi negru, dar albul unuia diferă de albul altuia. Lumea, tabla de joc pe care ne mişcăm, gândeşte în pătrăţele alb şi negru, dar viaţa nu se măsoară doar în albuţ şi negruţ.

Aşadar, bine aţi venit pe această pânză unde ne pictăm fiecare perspectivele. Sper să nu fie doar o spoială, ci împreună să iasă o pictură de calitate.

Vă mulţumesc pentru vizită şi vă mai aştept.

Beni

4 răspunsuri la Welcome!

 1. Salutare Beni ,multumesc de vizita pe la mine, puteai sa lasi si o vorba de duh 😉
  Esti ruda cu Marius Cruceru ?:D Sau esti baiatul lui ?:)

  • Sunt nepotul. Momentan sunt în pauză de scris, dar am zis să-ți răspund. De citit mai citesc, dar am zis ca în pauza asta să nu mai scriu orice blog aș vizita. Să zicem că e un post de care aveam nevoie 🙂 După post o să scriu probabil

 2. Ady Cosma zice:

  Salut Beni. Am si eu un blog crestin: http://ady4god.wordpress.com . Am avut peste 300 vizitatori in primele 10 zile de la lansare.

  Ma gandeam daca putem sa colaboram: in sensul linkurilor reciproce la anumite categorii, promovare pe facebook si alte retele, like-uri, comentarii la postari – in vederea imbunatatirii pozitiei pe google si a ajutarea altor tineri prin articolele noastre.

  Ce parere ai?

  Daca esti de acord eu voi incepe sa comentez pe blogul tau si sa ti-l promovez si voi astepta acelasi lucru.

  Dumnezeu sa te binecuvinteze.

 3. Pace tie! Sunt Radu Franciuc, coordonatorul Organizatiei Crestine „Speranta revederii” si as dori sa iti fac o propunere. Cu ajutorul lui Dumnezeu am initiat un proiect prin care ofer domeniu (. ro / .com / .org sau .net) si gazduire web blogurilor evanghelice, fie personale, fie o organizatie cu caracter crestin. In cazul in care doresti pentru blogul tau un domeniu de acest gen si te hotarasti in acest fel, ma gasesti la numarul de telefon 0755 225 378 sau la adresa de eMail radufranciuc@gmail.com! Dumnezeu sa-ti fie la dreapta mereu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s