Dumnezeu nu e prost când interzice sexul în afara căsătoriei


Cunosc o doamnă ce de curând și-a avortat copilul. Se află într-o relație cu un bărbat de 30 și ceva de ani. A rămas gravidă și vroia să țină copilul. El i-a cerut imediat să-l avorteze. Ea nu a vrut, iar el a început să se poarte urât cu ea, nemai dorind să vorbească, să o vadă. A jignit-o și înjosit-o verbal. I-a spus că el nu poate să aibă copil acum pentru că nu este pregătit. Are aproape 35 de ani, dar nu este gata să se căsătorească și să aibă copii?!? Oare la 80 se va simți pregătit?

Promițându-i că vor avea în viitor copii (ea i-a spus că vrea peste 6 luni), a acceptat să facă avortul și s-au împăcat. Oare aceasta este dragostea? Ce face ea oare cu jignirile și amenințările? Ce să mai zicem de avortul ce îi va rămâne pe conștiință pe viață? Așa arată rezultatul crimei lor. Domnul să cerceteze spre pocăință sufletele lor.

Vă întreb, dacă ar fi fost căsătoriți s-ar fi ajuns la avort? Cu siguranță că nu. El nu are nici o obligație față de ea. El primește trofeul suprem: sexul. E pe gratis doar, iar hormonii sunt la putere. 

Dumnezeu a pus un preț pe relațiile intime, iar acel preț este (sau ar trebui să fie) căsătoria, credincioșia pe viață. Legământul căsătoriei este garanția (dacă nu credem în divorț) credincioșiei. Legământul este pe viață și pe moarte, iar dragoste fără sacrificiu nu există. După cum spunea C.S. Lewis, dragostea nu este o investiție sigură sau ieftină, e o investiție ce are un preț enorm: întreaga ta viață.

Aș renunța la conștiința curată,  la pacea și bucuria pe care o am când îmi privesc soția pentru o plăcere fizică de câteva minute ? Pentru nimic în lume.

O spun din nou: Dumnezeu nu e prost când interzice sexul în afara căsătoriei. Nu o face pentru a te face pe tine nefericit. Din contră, o cere pentru binele tău. Doar El te-a creat și știe cum trebuie să funcționezi.

Aceste gânduri s-au născut când am văzut acest discurs despre relațiile sexuale pre-maritale, această doamnă adresându-l unei școli. Avem ce să învățăm:

 

 

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Sexualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Dumnezeu nu e prost când interzice sexul în afara căsătoriei

  1. Ioan C. zice:

    In ce hal de degradare a ajuns acea femeie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s