A murit Alin C.


Spre sfârșitul săptămânii acesteia am fost șocat să aflu de la un prieten că a murit. Era un personaj ciudat, era răzvrătit și nu ținea cont de nimeni. Nu suporta să fie supus.

L-am cunoscut în urmă cu mulți ani pe când era doar un copil. A venit la biserică o vreme poate atras și de atenția și dragostea care i se oferea. Acasă nu avea parte de ea, venea dintr-o familie săracă și cu moravuri ușoare.

Una din persoanele care i-a dovedit dragoste necontenit a fost Tibi. În ciuda faptului că mirosea și nespălat, pe deasupra era și hermafrodit, Tibi mereu a căutat să îi arate dragostea lui Dumnezeu în orice mod posibil. Felul în care s-a purtat în special Tibi cu Alin este pentru mine un exemplu perfect al dragostei lui Dumnezeu pentru noi. Nu meritam să fim iubiți, și totuși El a făcut-o de dragul nostru.

Săptămâna aceasta Alin Ciocan a fost lovit de tren după ce a fost dat jos pentru că nu avea bilet la el. A vrut să se întoarcă în Slatina pe linia căii ferate, dar pe un pod a fost lovit de un marfar și aruncat în apă. Nu știu dacă avea 18 sau 19 ani. Încă un suflet tânăr a plecat având relația ruptă cu Dumnezeu.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Biografii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s