Revizuire


După ultimele discuții am reflectat la problemele create și doresc să revizuiesc problemele cauzate de mine. Nu intenționez ca acest blog să fie unul de critică și vorbe rele sau bârfă, ci doresc să fie un spațiu în care fiecare învățăm în pace și adevăr. Să mă ferească Dumnezeu să ajung „breaker” sau „broker”. Încerc să rămân blogger. 

Vina o iau asupra mea și mă consider prim vinovat pentru felul în care discuțiile au mers deoarece eu am generat unele neplăceri fără rost ca urmare a alegerii subiectului. Vă cer iertare pentru aceasta.

Înainte de a se merge prea departe, recunosc faptul că este vina mea m-am lăsat înțepat de-un AC și nu numai. Domnul să mă ajute să nu se mai repete, ci să-mi revizuiesc atitudinea față de oameni

Vă mulțumesc pentru sfaturile voastre și fie ca Domnul să îmi dea și să vă dea înțelepciune în vorbire și în comportare.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Gânduri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Revizuire

  1. Dacă ai avea și un mail de contact afișat pe aici poate aș avea să-ți zic ceva.

  2. alex zice:

    E un pas spre pocainta … Al doilea ar fi sa-ti ceri iertare de la cei pe care i-ai jignit in mod personal findca altfel tinzi sa ai o pocainta vaga si abstracta. Poti sa incepi cu presedintele uniunii pe care l-ai ironizat cu privire la caracterul sau ,,above all …” . Daca vrei iti dau eu e-mail-ul sau nr de telefon al dansului 🙂 Acum eu sunt ironic, dar si serios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s