Modele de verighete cu tâlc


Unul din paşii grei când vine vorba de nuntă este cererea în căsătorie. Poţi fi sigur că va accepta fata, dar nu este deloc uşor să alegi verighetele. Ai putea alege modelul rotund, obişnuit, important e să fii credincios faţă de legământ. Inelul este doar o dovadă şi o amintire a jurământului veşnic făcut înaintea oamenilor şi a lui Dumnezeu.

Un model de verighete a fost cel inspirat de banda lui Mobius (puteţi găsi AICI definirea şi istoria conceptului). Aşa arată acest model:

Banda lui Mobius este o expresie a infinităţii. Aceasta ar trebui să exprime pasiunea celor doi şi anume dorinţa de a trăi împreună o viaţă. Uneori te simţi ca şi când nu ai mai dori asta. Schimbă coala, mută-te pe cealaltă, adu în viaţa ta acel ceva ce va înnoi relaţia.

Mai mult de atât, unul singur este infinit şi dacă Cel care nu este infinit nu este parte a relaţiei voastre de căsătorie, atunci este în zadar. Prezenţa Dumnezeului infinit în căsătorie este un alt simbol de care acest model de verighete îţi poate aduce aminte. Eu am vrut să cumpăr inele Mobius, dar n-am găsit în ţară, iar în afară erau prea scumpe.

În schimb, am optat pentru nişte verighete diferite. Ale noastre sunt pătrate, colţuroase, dar au o tentă de rotunjire. Exact aşa suntem noi doi uneori: încăpăţânaţi ca două pietre colţuroase ce se lovesc. Partea frumoasă este că anii ne-au ajutat să ne rotunjim. Au trecut mai bine de trei luni şi ne-am certat o singură dată până acum. E cu mult mai bine decât înainte de a ne căsători. Domnul ne-a dat înţelepciune să ne comportăm unul cu altul şi să ne înţelegem deşi sunt diferiţi şi dacă nu suntem atenţi, ne putem scoate „colţurile” la luptă.

Așa arată. Este o poză mai abstractă

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Modele de verighete cu tâlc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s