Imaginandu-ne cerul printr-o minte pervertita


Ca si oameni, ne dorim sa ne imaginam cerul. Pentru ca este speranta noastra, vrem sa aflam cum este acolo, iar Biblia ne da din cand in gand ocazia sa ne uitam peste perete. Dar oare cum poate fi imaginat cerul cu o imaginatie pervertita si limitata? Este imposibil.

Putem sa ne imaginam cerul prin ochii nostri mici, limitati si pacatosi cum va fi cerul, dar bucuria cea mai mare este ca nu va fi cum vrem noi: va fi cu mult mai minunat decat ne putem imagina noi.

Ieri am ascultat in masina un cantec pe care Domnul l-a folosit in multe randuri sa ma cerceteze. De cele mai multe ori cand il ascult simt cum un picior mi se ridica de pe Pamant si incearca ajunga in cer pentru a-L vedea pe Domnul si casa Lui (alte ori un picior mi se ridica de pe frana si se muta pe acceleratie. Este adevarat ca asta poate grabi intalnirea mea cu Dumnezeu:))

Cantecul spune „nu pot decat sa-mi imaginez” si compozitorul isi pune o gramada de intrebari despre ce va face si cum va fi in ziua cea din urma. Nu stiu daca ne putem imagina, dar stiu ca ne dorim asta. Noi credem ca am descifrat deja o parte din enigma: noi, ingeri, instrumente, cantece, strazi de aur, un pom cu 12 feluri de fructe etc. Lucrurile ascunse sunt ale lui Dumnezeu si doar celelalte ne apartin nou. Cu siguranta i ne vom inchina Domnului si Dumnezeului nostru aruncand coroanele noastre la picioarele Lui si dandu-i toata slava Dumnezeului Triunic

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, Viaţă şi moarte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s